Uintikeskus Ulpukka

Ulpukan logoKilpailut järjestetään Uintikeskus Ulpukassa Raisiossa.
Ulpukka sijaitsee lähellä Raision keskustaa osoitteessa:
Eeronkuja 5, 21200 Raisio

 Ulpukka pohjapiirros


Lyhyesti kisahallista:

– Hallissa on 8*25m rataa ja sähköinen ajanotto
– Erillinen verryttelyallas, jossa 4 * 25m rataa
– Kuntosali, terapia-allas, ulkoallas ja lastenallas
– Uimahallin takana n. 2 km pitkä pururata
– Uimahallissa palveleva kahvio Cafe Ulpukka
– Raision keskusta palveluineen lyhyen kävelymatkan päässä (1,2km)
– Kauppakeskus Mylly 2,1 km päässä

Toimintaohjeet Ulpukassa:

Ulpukassa käymisen on oltava jokaiselle turvallista ja miellyttävää, mikä taataan näillä toimintaohjeilla. Noudata aina myös henkilökunnan ohjeistusta, siisteyttä ja hyviä tapoja.

    • Ulkojalkineilla ei saa kulkea sauna-, pesu- ja allastiloissa.
    • Elintarvikkeita tai särkyviä juoma- tai pesuainepulloja ei saa viedä pesu-, puku- ja allastiloihin.

Kilpailuiden pelastussuunnitelma ”11-125s_pelastussuunnitelma_yleisotilaisuudet” ja uimahallin turvallisuusasiakirja TURVALLISUUSASIAKIRJA

Huomaathan, että Ulpukka ei vastaa pukukaappeihin jätetyistä arvoesineistä.

Kisakanslia

Kisakanslia sijaitsee Ulpukassa yläkerrassa (kierreportaat aulassa kahvion oikealla puolella). Kisakansliasta jokainen seura saa seurakuoren, ennakkoon varatut ruokaliput sekä avainkortit kaappeihin. Kortit tulee palauttaa kisakansliaan viimeistään sunnuntaina iltajakson jälkeen. Korttien palautus seuroittain, ei yksittäin. Palauttamattomista korteista peritään 10 € maksu.

Infopiste

Infopiste sijaitsee 1. kerroksen aulassa. Infosta saa mm. uimahallin pohjakarttoja. Toimitsijoiden ilmoittautuminen tapahtuu infopisteellä.

Kilpailukutsu

Uimaliiton kilpailukutsusta löytyy mm. kisojen lajijärjestys.

Aikataulu

Pe klo 10.00, verryttely 8.30-9.50 klo 17.00, verryttely 15.05-16.35
La klo 10.00, verryttely 8.30-9.50 klo 17.00, verryttely 15.30-16.50
Su klo 10.00, verryttely 8.30-9.50 klo 16.00, verryttely 14.30-15.50

Torstaina 24.11. on mahdollista mennä omakustanteisesti tutustumaan halliin. IKM-uimareilla on varattuna radat 5-8 klo 17-19. Halli on auki klo 21 asti.

Kisojen viralliset avajaiset pidetään perjantaina klo 16.45,

Livetiming

Livetimingistä löytyy https://www.livetiming.se/index.php?cid=6907

  • jaksojen alustavat aikataulut
  • lähtölistat
  • tulokset

Joukkuejohtajien kokous

Joukkueenjohtajien kokous pidetään uimahallin peilisalissa (alakerrassa) perjantaina klo 8.00. Jokaisesta seurasta on oltava edustaja paikalle! Joukkueenjohtajat tulee ilmoittaa etukäteen linkin kautta (joukkueenjohtajien yhteystiedot).

Peruutukset ja viestijoukkueiden muutokset

Kisoissa on käytössä sähköinen peruutusjärjestelmä viestijoukkueiden muutoksia varten. Muutokset on tehtävä viimeistään tunti ennen jakson alkua.

Loppukilpailupaikan (sisältäen varasijat sijaan 24 saakka) voi peruuttaa 3 vrk:n kuluessa aluekilpailuiden päättymisestä, peruutukset on tehtävä Uimaliittoon. Käytä ilmoituksessa loppukilpailun lajinumeroa ja lajin nimeä. Tämän jälkeen peruuttaminen on sallittua vain erittäin pakottavista syistä ja varasijoilta näiden tilalle otetaan mukaan järjestyksessä enintään kolme seuraavaa uimaria aina loppukilpailua edeltävään tiistai-iltaan asti. Tämän jälkeen uimareita ei oteta varasijoilta mukaan, vaikka peruutuksia tulisikin

Osallistujalistaan on merkattu JÄL uimarit kenen nouseminen finaaliin on vahvistamatta, Lista näistä löytyy myös tiedostot osiosta ”Vahvistettavat finaaliin nousijat”. Vahvistattehan tai peruttehan nämä viipymättä.

Osanottomaksut
Osanottomaksut tulee suorittaa Uimaliiton verkkosivuilla vahvistetun starttimäärälistan mukaisesti 14.11.2022 mennessä. Tositekopio maksusta mukaan kilpailupaikalle. Osanottomaksu on 9,00 € / startti.

Loppukilpailujen osanottomaksut maksetaan tilille: FI72 5710 0420 2551 50 / Raision
Urheilijat Uintijaosto

Huom. loppukilpailun starttimaksuvelvoite määräytyy 3 vrk: kuluessa aluekilpailuiden päättymisestä. Mahdolliset tämän jälkeen tehtävät erittäin pakottavista syistä tehdyt peruutukset eivät vaikuta maksuvelvoitteeseen.

Kokoontuminen

Uimarit kootaan lähtöjä varten monitoimialtaan lähistöltä. Kokoontumisalueella tulee olla riittävän ajoissa, viimeistään 10 minuuttia ennen omaa lähtöä. Uimarin tulee seurata kisojen kulkua eikä luottaa arvioituun aikatauluun.

Pukuhuoneiden kaapit

Uimarit saavat kaappeihin avainkortit. Saattaa olla, että yhteen pukukaappiin joudutaan mahduttamaan kaksi uimaria. Kaapit tyhjennetään öiksi. Kortit palautetaan kisan jälkeen kisakansliaan seuroittain ja avaimet jätetään oviin.

Löytötavarat

Uimahalliin mahdollisesti uimareilta unohtuneet tavarat toimitetaan kilpailujen aikana Infopisteeseen ja sen jälkeen uimahallin löytötavaravarastoon. Niitä voi myöhemmin tiedustella uimahallilta puh. 044 797 1681

Muistathan siisteyden ja laitat roskat roskakoreihin, joita on useita eri puolella uimahallin tiloja!